LEDHEJSEPORTE

Ledhejseporte fra den hollandske virksomhed Alpha Deuren er resultatet af den mest moderne design- og produktionsteknik, der er tilgængelig inden for konceptet ledhejseporte. De er robuste og usædvanligt slidstærke.

Anmod om tilbud

Tekniske specifikationer

Kontakt os

Billedgalleri

Dokument

HVORFOR VÆLGE EN FOLDEPORT FRA PRIDO?

  • Fremstilles udelukkende efter mål i flere forskellige udførelser
  • Motorer og styreenheder fra Europas største og førende producent, tyske GFA
  • Torsionsfjedre dimensioneret til 30.000 åbningscyklusser
  • Fremragende kombination af varmeisolering og lydabsorbering
  • Perfekt kombination af pris, ydeevne og anvendelsesmuligheder
  • Portene er udformet og CE-mærket i henhold til den gældende portstandard EN 13241.
  • Kort leveringstid og høj leveringssikkerhed
  • 2 års garanti

Wicket door

Operator

T240

T400

T450

T500HF

FLEKSIBILITET BETYDER ALT

Ledhejseporten ISO 40 er konstrueret og fremstillet ved hjælp af den allernyeste teknologi. Finishen er robust og detaljeret, hvilket de indkapslede afslutningsstykker i metal eller aluminium, forstærkningsprofilerne og de anodiserede aluminiumsprofiler viser. Dette er noget, der ikke kan ses udefra. Fleksibilitet betyder alt ved fremstillingsprocessen. Det er en meget alsidig port, som kombinerer pris, ydeevne og anvendelsesmuligheder.

Närbild på

Ledhejseporten ISO 40 mm er Alphas mest populære port. Den har en moderne konstruktion, som kombinerer fremragende varmeisolering og lydabsorberende egenskaber takket være mikroprofilerne.
 Design- og materialemulighederne er uendelige, hvilket betyder, at porten altid kan konfigureres til at imødekomme dine ønsker. Mange typer indbyggede vinduer, forskellige højder og bredder samt 12 standard RAL-farver indgår i ISO 40 mm-sortimentet.

Takskjutportar från Alpha

Ledhejseporte fra hollandske Alpha Deuren er robuste og usædvanligt slidstærke. Ved at bruge forskellige portsektionshøjder på panelerne kombineret med forskellige højder på topprofilen af naturanodiseret aluminium tilpasses porthøjden optimalt til hver åbning. 

Alpha-produkterne er genstand for løbende grundige holdbarhedstests. I forbindelse med disse tests åbnes og lukkes prototyperne 30.000 gange, hvorefter de vurderes af eksperter. Denne konstante opmærksomhed på kvalitet og sikkerhed har båret frugt, og vores ledhejseporte og deres fysiske egenskaber er helt i overensstemmelse med EN 13241-1 og certificeret af TÜV Nord.